Hoe vaak kijkt u naar een digitaal scherm?

 


Brillenglazen worden steeds geavanceerder en zijn er niet alleen meer voor de plus of min correctie. De Light Scan® technologie van Essilor beschermt uw ogen tegen UV-stralen en schadelijk blauwviolet licht dat wordt uitgestraald door schermen. Het vermindert hinderlijke schitteringen en zorgt ervoor dat uw ogen niet vroegtijdig verouderen.

Eyezen™ Focus technologie zorgt ervoor dat het oog goed kan scherpstellen. Het vermindert vermoeide en gespannen ogen en zorgt ervoor dat kleine tekens beter leesbaar worden.

Wij houden van beeldschermen. Maar onze ogen werken altijd door. Eyezen™ brillenglazen zijn speciaal ontworpen voor uw digitaal verbonden leven. Ze zorgen ervoor dat uw ogen ontspannen bij het gebruik van digitale apparaten en beschermen uw zicht voor de toekomst, zelfs wanneer u geen bril nodig heeft. De Eyezen range bestaat uit verschillende designs, zodat er altijd een passende oplossing is voor uw kijkbehoefte.

Hoor & Zie heeft glazen voor iedere toepassing. Glazen voor bij het sporten, om te lezen, wanneer u aan het koken bent…. wij hebben altijd de juiste glazen voor u!

 • Varilux

  Varilux multifocale brillenglazen bieden u een scherp en helder zicht met soepele overgangen tussen de verschillende kijkgebieden. Zo geniet u van natuurlijk zicht op elke afstand en in iedere situatie.

 • Optifog

  Geen ongemak meer van beslagen brillenglazen.
  Optifog brillenglazen behandelt u dagelijks met het ‘Optifog Smart Textile’-brillendoekje. Elke twee weken wast u uw Optifog glazen met water. Zo blijven uw brillenglazen bestand tegen condens.
  Klik hier voor de video!

 • Sport

  Sporten is voor veel mensen een primaire levensbehoefte. Dan moeten uw brillenglazen dit niet belemmeren. Varilux Sport biedt de oplossing!
  Klik hier voor de video!

 • Zonbescherming

  De technologie van Crizal vermindert hinderlijke schitteringen van de zon en tegemoetkomend verkeer, waardoor u beter ziet en minder snel last van hoofdpijn heeft. Crizal UV beschikt over de hoogste E-SPF (Eye-Sun Protection Factor) die beschikbaar is op transparante glazen.
  Met deze UV-beschermingsfactor en perfecte bescherming tegen vlekken, krassen, stof en water is Crizal UV de beste coating voor uw brillenglas.