Denk mee!

Hoor en Zie is op zoek naar de mooiste, meest bijzondere en indrukwekkende plekken in de omgeving Voorthuizen. Samen met jullie creƫren we de ultieme wandel- en fietsroute. Of je nu verknocht bent aan een stukje natuur, de perfecte plek weet voor het spotten van de specht of een prachtig oud gebouw wilt laten zien: met jullie bijdrage maken we samen de Hoor en Zie route. Denk je mee?

Hoe denk je mee?

Een bijdrage leveren aan de route is eigenlijk heel simpel! Bij de Hoor en Zie winkel aan het Smidsplein 5 in Voorthuizen kun je een formulier ophalen en inleveren. Jouw bijdrage komt dan automatisch in aanmerking voor de uiteindelijke route die Hoor en Zie samenstelt. Meedenken kan tussen 12 en 28 april 2018.

Over Hoor en Zie

Hoor en Zie gelooft in een nieuwe aanpak. Meer kwaliteit dan de prijsvechters in grote steden bieden, minder winstmarges dan dat lokale zelfstandigen vragen. Een fatsoenlijk product, een eerlijk prijs. Alle vestigingen - in Leersum, Woudenberg en Voorthuizen - zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en ze bieden monturen en glazen volgens de laatste trends. Alleen het beste is goed genoeg, dus slagen kun je er zeker! Meer weten over onze collectie, werkwijze en het verhaal achter onze winkels? Ga naar hoorenzie.nl.