Wandel of fiets maar bovenal: geniet!

Wat heeft opticien en audicien Hoor en Zie gemeen met de inwoners van Voorthuizen en omstreken? Juist: liefde voor de prachtige omgeving, het kunnen horen en zien van alle schoonheid die de wereld om ons heen te bieden heeft. En dus bedachten we een manier om de mooiste plekjes uit de omgeving te vangen in drie bijzondere routes: 5 kilometer wandelen, 10 kilometer wandelen en 39 kilometer fietsen. Die laatste route kan ook zomaar 20 kilometer worden, mocht je dat liever willen. Bijzonder aan de route is dat deze tot stand is gekomen in samenwerking met inwoners en ondernemers. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen het beste, mooiste en leukste op de kaart te zetten! We nodigen je uit het gratis routeboekje bij ons in de winkel op te halen en al het moois zelf te beleven!
met leuke kortingen en acties

De wandelroute

De fietsroute

Benieuwd naar de gedetailleerde wandelroutes of fietsknooppunten? Kom naar Hoor en Zie Voorthuizen (Smidsplein 5) en haal jouw gratis routeboekje op.

Ervaringen & hoogtepunten

Of je nu gaat wandelen of fietsen, de Hoor en Zie route brengt je langs de mooiste plekjes. Langs bossen, meren, weilanden en het dorp. Genieten van rust en stilte, van het geluid van kabbelend water of het getik van een specht in de verte. Nieuwsgierig? Bekijk hier alvast wat hoogtepunten!

Reacties

Voor wie behoefte heeft aan een prachtig blokje om maar geen uren wil wandelen, is de 5 kilometer echt een aanrader! Een beetje dorp, beetje bos en buitengebied: voor ons een perfecte start van de dag.
Bram & Suus - Amsterdam
Mijn moeder (73) en ik (51) twijfelden vooraf nog of we wel voor de 39 kilometer zouden gaan, maar uiteindelijk was de keuze snel gemaakt. Al na een paar kilometer konden we er geen genoeg van krijgen. Radio Kootwijk als absoluut hoogtepunt was de tocht ook meer dan waard. Lekker om tussendoor ergens een gebakje te eten, plekken genoeg waar het kan!
Ingrid - IJsselstein
Voor echte wandelaars zoals mijn zus en ik is de 10 kilometer misschien zelfs wat kort, maar het feit dat de route langs de recreatieplas (mét terras!) gaat trok ons over de streep! Misschien dat we een volgende keer de kortste variant van de fietsroute proberen. Wie weet!
Marlous - Amersfoort

Meegenieten kan bijna niet makkelijker!

De Hoor en Zie route wandelen of fietsen is heel eenvoudig.
Kom, neem mee en geniet!

Een winkel die anders is dan de grote namen met kleine prijzen, of de kleine namen met grote prijzen. Tijd voor een andere aanpak in de wereld van audiciens en opticiens. Service én kwaliteit voorop. Wij zijn overtuigd van ons product: kwalitatief, fatsoenlijk en tegen een eerlijke prijs. Of, zoals wij graag zeggen: een ander geluid, een nieuw blik. We leggen je er graag alles over uit, nog liever laten we je het verschil horen en zien. Kom naar de winkel, de koffie staat klaar!

www.hoorenzie.nl