Het verhaal achter Andy Wolf:

Het begon met een idee tussen twee vrienden…….


…dat was het begin van ANDY WOLF EYEWEAR. In 2006 werd ons merk opgericht door Andreas Pirkheim (beter bekend als Andy) en Wolfgang Scheucher (de Wolf in onze merknaam). ANDY WOLF begon klein, maar met een grote visie om lokaal, traditioneel vakmanschap te combineren met een eigentijds en innovatief design.

Het hele creatieve team van ANDY WOLF tekent, ontwerpt en produceert met passie een ANDY WOLF montuur tot dit perfect is – in pasvorm, materiaal en stijl. Elk montuur is handgemaakt, elk materiaal is het beste in zijn soort. En met de productie in de naastgelegen fabriek volgen wij de hele productie van begin tot eind. Onze acetaat monturen komen uit Hartberg in Oostenrijk en onze fabriek voor metalen monturen bevindt zich in de Jura in Frankrijk.

Sommige dingen veranderen nooit. De hoeksteen van ons merk is lokale productie. Klinkt dit vreemd? Niet voor ons. De wereld zou een stuk mooier zijn als iedereen meer waarde zou hechten aan duurzaamheid; wij dragen hier ons steentje aan bij. Ons acetaat is gebaseerd op gecertificeerde natuurlijke materialen en ons metaal is altijd voor een deel gerecycled. Wij produceren bijna alle onderdelen van onze monturen zelf, hoe klein ze ook zijn. Anders kopen wij de onderdelen uitsluitend in Europa in. Met de productie dichtbij, vermijden we lange transportafstanden en kunnen we onze hoogwaardige kwaliteit garanderen. Dit is onze standaard voor al onze producten.


Benieuwd geworden naar dit merk?

Kom vrijblijvend langs bij één van onze winkels.