Ieder mens is uniek. Elk oor is uniek. 

Zet u ongemerkt uw televisie steeds harder? Heeft u steeds meer moeite om een goed gesprek te volgen in een drukke, rumoerige ruimte? Dan kan het zomaar zijn dat u een (beginnend) gehoorverlies heeft. Door middel van een gratis, vrijblijvende hoortest kunnen wij uw gehoor volledig in kaart brengen en samen met u bepalen wat de mogelijkheden zijn om u weer optimaal te laten genieten van alle geluiden om u heen.

Geluiden om ons heen worden door iedereen op een andere manier ervaren. Bij Hoor en Zie zijn wij ons dat bewust en daarom gaan wij altijd samen met u en voor u op zoek naar een voor u passende, individuele oplossing voor uw gehoorprobleem. Of u nu op zoek bent naar een klein hoortoestel om comfortabel deel te kunnen nemen aan een vergadering of voor het voeren van een telefoongesprek óf bent u juist op zoek naar een allround hoortoestel: wij hebben voor elk gehoorverlies en voor elk gehoorprobleem een oplossing die echt bij u past. Een hoortoestel verkopen is geen kunst, ervoor zorgen dat u de komende jaren met veel plezier kunt blijven genieten van alle geluiden om u heen is dat wel.

Een goed gesprek met uw kleinkind, genieten van een prachtig muziekstuk of weer deelnemen aan een mooie bijeenkomst met meerdere mensen: wij helpen u graag bij het verbeteren van deze uitdagende situaties waardoor u weer volop kunt genieten.

Bij Hoor en Zie staan service en persoonlijke aandacht op de eerste plaats. U krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om hoortoestellen 2 maanden vrijblijvend te dragen zodat wij samen met u kunnen zorgen dat uw hoortoestellen optimaal op uw eigen situaties zijn afgesteld. 

Als onafhankelijk audiciensbedrijf werken wij met alle bekende hoortoestelmerken en maken wij gebruik van de meest recente en geavanceerde (meet-)apparatuur om uw hoortoestellen nóg beter op uw wensen te kunnen afstemmen.

Want u bent uniek. Uw oren zijn uniek.

Hoortoestellen:

Bij Hoor en Zie werken wij uitsluitend met de beste merken op het gebied van hoortoestellen gehoorbescherming. U kunt er dan ook vanuit gaan dat onze gediplomeerd audiciens altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en hoortoesteltechnieken van de belangrijke merken. 

De A-merken waar wij bij Hoor en Zie mee werken:

  • Signia
  • Oticon
  • Widex
  • GN ReSound
  • Phonak